0800 028 5867
British Sterling
(0)
£0.00 (No VAT)

Welkom bij Workwear Express.

Our factory in Durham, United Kingdom, supplyiing to France and Europe.
A range of our clients:
Our clients include P G, Greenpeace, Lufthansa, 3, John Frieda, Unilever, Mitie and more.
 
    ISO accreditation from UKAS

 

   

Unilever

Case Study: Workwear Express heeft onlangs samengewerkt met het wereldwijd bekende merk Unilever en aan hen geborduurde uniformen geleverd. Unilever vervaardigt en verkoopt producten voor meer dan 400 merken wereldwijd, waaronder Ben & Jerrys, Lipton en Bertolli. Zij hebben vestigingen over de hele wereld, waaronder Nederland.

Workwear Express is de meest vooraanstaande internationale leverancier van beroepskleding aan Nederland. Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde beroeps- of promotiekleding, kunnen wij u daarbij helpen - click here.

Wij werken samen met bedrijven in alle soorten en maten over de hele wereld om zodoende tegen de beste prijzen oplossingen te kunnen bieden voor beroeps- en promotiekleding. Wij hebben meer dan 6000 kledingstukken in ons enorme assortiment die u online kunt bestellen en kunnen beroeps- en bedrijfskleding voor iedere sector leveren, waaronder:

Faciliteiten

Dankzij onze geavanceerde faciliteiten biedt Workwear Express u een deskundige service in gepersonaliseerde kleding. Als toonaangevende onderneming in bedrukte en geborduurde kleding beschikt onze speciaal ontworpen fabriek over de beste machines die er beschikbaar zijn.

Onze zeefdrukfaciliteiten bestaan uit M&R Sportsman zeefdrukmachines in 8 en 12 kleuren, die ontwerpen tot 41x46cm in 12 verschillende kleuren produceren.

Onze deskundige zeefdrukkers kunnen verschillende druktechnieken toepassen om aan uw behoeften te voldoen.

 

Onze borduurafdeling heeft 8 geavanceerde Tajima TFMX-IIC-1508 borduurmachines, met meer dan 60 koppen, met een capaciteit van 2.750 kledingstukken per uur.

Services

Screen priting and t-shirt printing for France

Zeefdrukken en t-shirts bedrukken

Onze speciale afdeling promotie- en vrijetijdskleding kan u promotiekleding en bedrukte kleding van hoge kwaliteit leveren tegen lage prijzen. Of u nu promotiekleding voor een evenement nodig hebt, of bedrukte t-shirts voor de detailhandel, onze in-house productie bespaart u tijd en geld.

Wij hebben een enorm assortiment promotiekleding beschikbaar voor online zeefdruk, waaronder t-shirts, sweaters, schoudertassen en petten.

Embroidered workwear for the French market

Geborduurde beroepskleding

Borduurwerk is een geweldige keuze voor gepersonaliseerde beroeps- en bedrijfskleding. Of u nu uw bedrijfslogo of een eenvoudige tekst wilt, wij bieden u een indrukwekkende verscheidenheid aan stijlen en technieken die kunnen worden toegepast op vrijwel elk kledingstuk. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van Maderia-garen, het voorkeursgaren van toonaangevende borduurbedrijven.

Managed Accounts for Europe

Accountbeheer

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen onze deskundigen op het gebied van beroepskleding u bijstaan en advies geven bij de keuze van uw beroepskleding. Voor grotere bestellingen bieden wij ook een accountservice met een vaste accountmanager en een op maat gemaakte ontwerpservice.

Delivery to France and Europe

Levering

Onze standaard productietijd voor gepersonaliseerde kleding is 10-14 werkdagen na goedkeuring van het definitieve ontwerp. Zodra uw bestelling gereed is, kan Workwear Express deze binnen 2-3 werkdagen met de internationale koeriersdienst DPD naar Nederland verzenden.

  • Basisprijs voor één pakket is £22.40 (€19.87).